علائم خفیف ابتلا به کرونا چه چیز هایی است و چطور می توان تشخیص داد که مبتلا شده ایم یا نه

انتظار می رود افرادی که وضعیت وخیم بیماری کووید-۱۹ را داشته اند و در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی تحت درمان بوده اند ظرف چند ماه، بهبودی کامل کسب کنند.

با این حال شواهدی هست که نشان می دهد بیماران مبتلا به نوع خفیف کووید-۱۹ که در خانه درمان می شوند نیز ممکن است برای طولانی مدت احساس کسالت و بیماری داشته باشند.

خستگی بیش از حد، تپش قلب، درد عضلانی، سوزن سوزن شدن و بسیاری از علائم دیگر از جمله عوارض جانبی کروناویروس به حساب می آیند.

حدود ۱۰ درصد از ۳.۹ میلیون داوطلبی که در این مطالعه مشارکت داشته اند برای مدت بیش از چهار هفته با این علائم روبرو بوده اند.

احساس خستگی مزمن که معمولا به طول کشیدنِ احساس خستگی بیش از شش هفته اطلاق می شود از عوارض بیماری های مختلف به حساب می آید و می تواند فرد را ناتوان سازد.

به گزارش ساینس الرت، بیماری کووید-۱۹ تنها عامل احساس خستگی مزمن نیست. احساس طولانی مدت خستگی از عوارض بیماری های عفونی دیگر نیز هست.

علائم کرونا خفیف

هنگامی که صحبت از درمان احساس خستگی مزمن می شود، تاکید بر درمان مؤثر بیماری زمینه ای است چرا که درمان بیماری اصلی می تواند خستگی را کاهش دهد.

با این حال در مورد عفونت های ویروسی درمان خاصی وجود ندارد و از آنجاییکه کووید-۱۹ بیماری جدیدی است در مورد چگونگی کنترل و درمان احساس خستگی ناشی از آن هنوز اطلاعات دقیقی وجود ندارد.

با این حال به بیماران با تجربه خستگی مزمن توصیه می شود پس از بهبودی نسبی، از انجام فعالیت ها و ورزش های سنگین و گروهی پرهیز کنند چون این شرایط می تواند بیماری را برگرداند.

خرید کیت کرونا در فروشگاه رپید تست امکان پذیر است

همچنین فعالیت های سبک ذهنی و جسمی توصیه می شود و بازگشت به کار تدریجی و با روند مرحله ای صورت گیرد

در بررسی های انجام گرفته بر روی بیماران مبتلا به کووید-۱۹ در ایران مشخص شد که تنها ۵۰ درصد از این افراد تب بالا داشته اند، بنابراین تب پایین به معنی عدم ابتلا به کرونا نیست.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، داود یادگاری‌نیا متخصص ایرانی بیماری‌های عفونی درباره علایم جدید کرونا به ارائه اطلاعات پرداخت.

نشانه ابتلا به کرونا چیست ؟

وی اظهار داشت که‌ در بررسی انجام گرفته بر روی بیماران کرونایی در ایران متوجه شده اند که تنها حدود ۵۰ درصد از افراد مبتلا دچار تب بوده اند و موارد نادری از آنها دچار راش پوستی و قرمزی چشم شده اند.

یادگاری‌نیا  در پاسخ به این پرسش که آیا سنجش تب در سازمان‌ها و دستگاه‌ها می‌تواند به عنوان عامل شناخت افراد مبتلا به حساب آید؟ می گوید: تنها ۵۰ درصد از موارد ابتلا از طریق سنجش تب مشخص می‌شود اما به دلیل اینکه راحت‌ترین و عملی ترین روش است، در این مراکز انجام می‌شود و نداشتن تب دلیلی بر عدم ابتلا نیست.

وی با تاکید بر اینکه ‌در گزارش اولیه مربوط به نشانه‌های اصلی ابتلا کرونا، بیش از ۸۶ درصد افراد مبتلا دچار تب بودند، اظهار می دارد که اکنون بین ۴۰ تا ۵۰ درصد بیماران دارای تب هستند.

علامت کرونا در کودکانعلامت ابتلا به کوید ۱۹

بر اساس اظهارات این متخصص ایرانی می توان گفت که علایم شایع کرونا در مردم ایران عبارتند از:

  1. سرفه خشک، گلودرد، اختلالات بویایی و چشایی، کوفتگی بدن، درد عضلات و تنگی نفس و در مواردی خلط خونی که از شایع ترین علایم کرونا هستند.
  2. تب بالا، راش پوستی و قرمزی چشم در ۵۰ درصد بیماران،
  3. علائم گوارشی شامل اسهال و استفراغ در ۱۰ الی ۱۵ درصد بیماران
  4. عدم وجود هر گونه علایم حاکی از بیماری در ۲۰ درصد مبتلایان

این متخصص بیماری های عفونی در پایان تاکید می کند که بر اساس تحقیقات انجام گرفته ۹ الی ۱۰ درصد افرادی که در بیمارستان‌ها فعالیت کرده و با بیماران کرونایی در تماس هستند، آلوده می باشند.

از سوی دیگر برخی از پزشکان ایرانی نیز اعلام می دارند که نشانه های بیماری کرونا در بیماران ایرانی از علایم شبیه سرماخوردگی و تنگی نفس به علایم گوارشی تغییر کرده است.

دکتر حسن عابدی فوق تخصص گوارش دانشگاه علوم پزشکی بابل در گفتگو با ایرنا نسبت به تغییر علایم کرونا در ایران ابراز نگرانی کرده و اظهار داشته است که در روزهای اخیر علائم گوارشی بیماران کرونایی در بابل در حال افزایش است.

علائم گوارشی کرونا

وی با تاکید بر اینکه مراجعه بیماران کرونایی با علائم تنفسی کمتر شده، اما در مقابل علائم گوارشی کرونا این بیماری رو به افزایش است، اظهار می دارد که در بیماران کرونایی ایران بیشتر شاهد علائم گوارشی زیر بوده است:

  • اسهال آبکی روزی پنج مرتبه
  • دل پیچه،
  • کاهش اشتها
  • تب خفیف
  • کاهش حس بویایی و چشایی

علائم کرونا در کودکان

محمد دهقانی فیروزآبادی رییس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بر همین مساله اشاره کرده بود.

وی اظهار داشته بود که طی بررسی‌های انجام شده، بیماران مبتلا به کرونا ممکن است علائم جدیدی داشته باشند که در صورت داشتن این علائم باید به پزشک مراجعه کنند.

  • علائمی چون سردرد،
  • درد عضلانی،
  • اختلال بویایی و اختلال چشایی،
  • اسهال و علائم گوارشی

جامعه پزشکی ایران اعلام می دارند که گرمای هوا و باز شدن مشاغل پر خطر دلیلی بر پیروزی بر ویروس کرونا نیست و رعایت نکات بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی همچنان باید در دستور کار قرار گیرد و تا زمانی که واکسن این ویروس تولید نشود یا درمان قطعی برای شکست این ویروس فراهم نشود مردم باید نکات بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی را رعایت کنند

علائم کرونا در کودکان باید جدی گرفته شود سایت خرید کیت ایدز برای همه هموطنان ارزوی موفقیت دارد

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *